Firefox 3 RC3 kommer

Blant annet pga en stor bug (bug #436575) så vil det nå komme tredje Release Candidate for Firefox 3. Denne buggen, som bare rammer Mac-brukere, gjør at Mozilla applikasjoner henger uten at det er mulig å gjøre noe med det. Dette problemet oppstår etter at folk har innstallert Mac OS X 10.5.3 oppdateringen. Tydeligvis så er det Apple som har det største ansvaret for disse feilene, men Mozilla utviklerne har allerede kommet med en fix/patch som skal løse problemet. Mozilla programmer som er berørt av problemet er:

  • => Camino
  • => Firefox 2.0.0.14
  • => Firefox 3 RC2
  • => Songbird
  • => Thunderbird
  • Det vil komme en RC3 for Windows og Linux-brukere også, men denne versjonen vil ikke inneholde noen oppdateringer, det vil kun være et hopp i versjoner for at det skal være likt for alle plattformer. Det er kun Mac versjonen som vil få oppdateringer i denne versjonen altså (ikke at det er noe å hige etter når det er pga bugs).

    Gadgetell sier i dag at de forventer at den nye Release Candidaten kommer allerede idag. De har fått tipset av CNET. Vi får bare vente å se, men jeg hadde håpet mer på en endelig versjon enn en ny Release Candidate – men slik kan det altså gå.

    Relaterte artikler

    Hva er en kryptolommebok?

    Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

    Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

    Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

    Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

    Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

    Mobildeksel – den stilige beskytteren

    Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

    Kan du kjøpe sko med krypto?

    Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...