Slik lager du en RSS-feed for nettsider som ikke har en

Dette er et tips for alle vanedyr som bruker Google Reader eller en annen nyhetsleser, men som gang på gang må irritere seg over at flotte nettsider mangler en RSS-feed som man kan bruke. Løsningen er like enkel som den er genial.

Page2RSS er en tjeneste som lar deg overvåke nettsider som ikke publiserer en egen feed. Tjenesten vil sjekke en hvilken som helst nettside for nye oppdateringer og bringe dem til din nyhetsleser.

Alt du trenger å gjøre er å lime inn nettadressen til siden du vil følge i en tekstboks på siden til Page2RSS, og du vil få en link som du kan bruke i din nyhetsleser (RSS-leser) – det er også snarveier til blant annet Google Reader slik at du slipper å gå igjennom prosessen det er å lime det inn der igjen.

Dette kan du også bruke til for eksempel å følge en søkestreng du skriver i Google’s søkeside, veldig lurt hvis du vil bli oppdatert jevnlig på nyttige søk du har gjort. Alt du trenger å gjøre er å lime inn adressen som står i adresselinjen på din nettleser når du har gjennomført et søk i Google, eller en annen søketjeneste.

Her finner du Page2RSS.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...