Twitter vokser for hver dag som går, og har nå også blitt stort i lille Norge. Men mange Safari-brukere har savnet en god utvidelse som lar deg oppdatere Twitter fra nettleseren – kan Safari140 være løsningen?

21a13f67d18a2fb88020714991486995 Safari140   Oppdater Twitter fra Safari

Har Twitter nådd toppen?

Twitter har mot alle odds blitt mer og mer populært det siste året, og det er liten tvil om at mikroblogging-tjenesten nå nærmer seg sitt klimaks. Når det gjelder verktøy og programmer som er knyttet opp mot Twitter, så er det samme visen her også – det er blitt mer og mer av dem, og det er nesten litt vanskelig å velge hva man skal benytte seg av.

Når det gjelder utvidelser til nettlesere og Twitter så finnes det også mye å velge mellom, men det har vært relativt stille rundt Safari – her er det lite verktøy å bruke for en vanlig Twitter-bruker (rett meg gjerne hvis jeg tar feil, kom med det i kommentarfeltet isåfall). Men ett verktøy har allikevel klart bragden å glede meg med Twitter-funksjonalitet i Safari – Safari140.

Twitter-utvidelse for Safari

Safari140 er et minimalistisk lite verktøy som gjør oppdatering i Twitter meget enkelt og behagelig, så snart denne utvidelsen er installert så kan man ved å trykke Ctrl-T logge inn på sin Twitter-konto (kun nødvendig den første gangen), og poste oppdateringer der.

Når man bruker snarveien til dette verktøyet (Ctrl-T), så vil feltet hvor du skal skrive din oppdatering allerede være fyllt med tittelen på nettstedet du på det tidspunktet befinner deg i og nettstedets URL (forkortet med lenkeforkorteren http://is.gd).

[nggallery id=19]

Prøv det selv

På akkurat samme måte som de fleste andre Twitter-verktøy man kan benytte seg av, så er heller ikke dette en revolusjon. Men det er et meget godt verktøy for de som ønsker å oppdatere sin Twitter-status rett fra Safari – absolutt anbefalt.

Du finner Safari140 på følgende webadresse: http://www.newsfirex.com/safari140/

Har du et godt Twitter- eller Safari-tips? Del det med oss i kommentarfeltet da vel!